Dürr lovordar bodetablering: "Vi är väldigt nöjda"

Under långa, tillfälliga projekt på en och samma plats krävs utrymmen av toppkvalitet. Det vet den globala industrijätten Dürr som vände sig till Algeco när de fick ett stort uppdrag av Volvo Lastvagnar.

– Algecos manskapsbodar håller väldigt hög klass, säger Olof Hedström, site manager på Dürr.

I Umeå finns Volvos största produktionsenhet för hytter till företagets tunga lastbilar. Med sina cirka 1 600 anställda är det också en av Norrlands största industrier.

Genom ett omfattande ombyggnadsarbete ska anläggningen moderniseras ytterligare, och uppdraget att byta såväl robotar som produktionslinor har gått till det tyska företaget Dürr.

Med ett stort antal anställda på plats under ett par års tid krävs också tillfälliga utrymmen av hög kvalitet. Dürr vände sig till Algeco och nu står 20 skräddarsydda manskapsbodar på anläggningen.

– Leveransen omfattar alltifrån omklädningsrum till kontor, matsalar och toaletter. Bodarna är helt nya, mycket fräscha och innehåller precis allt som vi önskar. Vi är väldigt nöjda, säger Olof Hedström.

Han har tidigare hyrt bodar av Algecos säljare Mattias Karlsson och visste vad han skulle få.

– Mattias är väldigt lätt att ha att göra med och agerar snabbt om det skulle dyka upp något bekymmer. Det har varit precis likadant den här gången, säger Olof.

Dessutom framhäver han fördelen med att Algeco finns representerat i norra Sverige.

– Det underlättar så klart att de finns nära till hands. Både vad gäller support och leverans.

Är du i behov av bodar? Kolla in vårt stora utbud här!